Industry kast wrakhout 60cm

Industry kast wrakhout 60 cm

Industry kast wrakhout 60cm

Industry kast wrakhout 60cm is een van onze nieuwe aanwinsten. Deze kast is er een met vele mogelijkheden doordat wij deze helemaal op maat en wens van de klant kunnen samenstellen. De Industry kast wrakhout is een stoere kast met een industriële en moderne look.

Deze prachtige kast bestaat uit een zwarte stalen frame en planken van wrakhout. Dit geeft de Industry kast wrakhout zijn industriële look en feel en zorgt ervoor dat deze kast een opvallende verschijning in jouw interieur is.  Op de foto ziet u deze kast met een afmeting van 220x60x39 cm. Vul deze kast met uw mooiste boeken met je favoriete (kook)boeken, leuke kiekjes, keramiek of zet er een mooie plant in. Op een leuke en stoere manier je mooiste items showen! Opbergen is nog nooit zo leuk geweest!

Industry kast wrakhout 60cm – soort planken

De planken zijn ook in andere houtsoorten te verkrijgen zoals oud gebinten, eiken, wrakhout of reclaimed wood. Indien u een andere houtsoort wenst of een andere maatvoering stellen wij voor dat u in onze showroom langskomt om een en ander kort te sluiten zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Van deze planken maken we ook tafels en tv-meubels. Neem een kijkje op onze site om diverse meubels te combineren.

Specificaties:

Kleur: zwart/naturel

Materiaal: wrakhout /staal

Afmetingen: 220x60x39

industriële kast – kast van metaal – boekenkast – stalen frame – vitrinekast

Volg ons op de socials

De Industry kast wrakhout 60cm is een stoere kast met een industriële en moderne look. Een aanwinst voor elk interieur.

 495,00 incl. BTW

SKU Industry kast wrakhout 60 cm Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting