Landelijke tafellamp houten voet

Landelijke tafellamp houten voet

Landelijke tafellamp houten voet

Deze Landelijke tafellamp houten voet is een echte eyecatcher, door de vorm geeft deze lamp een landelijke en romantische invulling aan uw interieur. Deze xxl lamp met geleefde houten voet past op vele plekken zoals de woonkamer, slaapkamer, hal of in de buitenliving of veranda. De tafellamp kan natuurlijk ook als vloerlamp fungeren.

De maten van deze lamp zijn 30x30x130.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Tafels op maat bij Woodindustries

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Volg ons op de socials

✅ Unieke landelijke lamp
✅ Geleefd houten voet
✅ Tafellamp of vloerlamp
✅ Uniek design
✅ Service en garantie
✅ Showroom 3000m2 4 verdiepingen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

 995,00 incl. BTW

SKU Landelijke tafellamp houten voet Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat