Lange zwarte gespikkelde teckel

Lange zwarte gespikkelde teckel

Lange zwarte gespikkelde teckel

Zet de mooie lange zwarte gespikkelde teckel in uw woonkamer voor een gezellige en vrolijke kleurrijke sfeer.

Accessoires van Woodindustries – Lange zwarte gespikkelde teckel

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet. Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet. De Lange zwarte gespikkelde teckel hoort bij het grote assortiment van accessoires van Woodindustries. Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters, oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

de Lange zwarte gespikkelde teckel is een grappige en sfeervolle accessoire

Tafels op maat bij Woodindustries

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

 

Volg ons op de socials

✅ Lange zwarte teckel
✅ Met kleur gespikkeld
✅ Unieke accessoires
✅ Klantgericht
✅ Showroom 3000 m²
✅ 4 verdiepingen unieke meubels

 149,00 incl. BTW

SKU Lange zwarte gespikkelde tekkel Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting