Love lamp

Love lamp

Love lamp

Naast onze prachtige industriële tafels maken we prachtige accessoires zoals deze Love lamp.

De love lamp is gemaakt van glas en wordt gebruikt als een hanglamp. De circa maten van de lamp zijn:

Hoogte: 40 cm

Diameter: 30 cm

Meer informatie? Neem dan contact op via onze mail woodindustries@hotmail.com of kom langs in onze showroom in Groot-Ammers, Woerden of Cuijk

Breng sfeer in uw huis met de unieke accessoires van Woodindustries zoals de love lamp het is een ontzettend leuke accessoire voor elk interieur!

Accessoires van Woodindustries 

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet. Naast de Love lamp hebben we mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Volg ons op de socials

✅Unieke decoratie

✅Aandacht voor de klant

✅Ruime keuze

 79,95 incl. BTW

SKU Love lamp Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat