Metal big pin 4 stuks

Metal big pin 4 stuks

Metal big pin 4 stuks

Eén van onze meest unieke onderstellen is de Metal big pin 4 stuks. Deze aparte metalen poot, gemaakt van stripstaal, is door zijn unieke vorm een stoere toevoeging aan uw tafel.  Tijdens het ontwerp van de poot kijken wij niet alleen maar naar het ontwerp maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.  De ijzeren poot past perfect onder een van onze prachtige industriële tafels. Ook onder een boomstamtafel is dit onderstel een eye-catcher zonder heel opvallend te zijn. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot heel goed onder een rechthoekige of vierkante tafel.  Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Maatvoering Metal big pin 4 stuks

De poot wordt gemaakt van een metalen strip in een lusvorm. De standaard poot is 71 hoog. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen.  Indien u een andere maatvoering wenst die er niet bij staat, neem dan contact op via de mail en vraag naar de mogelijkheden. Met dit onderstel is het altijd mogelijk om nog een stoel aan de kopse kant van de tafel bij te schuiven.

Afwerking:

Het onderstel op de eerste foto is de kleur zilver. Wij kunnen het onderstel naturel, zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze zwart kiezen en dan kenbaar maken welke RAL-kleur in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Is de Metal big pin 4 stuks niet de keuze die u zoekt klik dan hier tafelpoten en kijk verder in onze tafelpotenshop en maak een keuze uit een van onze unieke onderstellen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen of houten onderstellen. Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Metal big pin 4 stuks
✅ Onze onderstellen zijn 71 cm hoog
✅ Hoge kwaliteit
✅ Eigen fabricage
✅ Gratis geleverd in Nederland en België 
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

Stel zelf samen:

SKU Metal big pin Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!