Middentriangel

Middentriangel van metaal

De Middentriangel is een veel verkocht stalen onderstel bij ons in de showroom en via de website. De stalen middentriangel is geschikt door zijn stoere uiterlijk onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel. Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. Wij van Woodindustries kijken niet alleen naar het ontwerp van de tafelpoot maar ook naar de praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.

Maatvoering van de Metalen Middentriangel 

Dit onderstel wordt gemaakt van een stalen strip 8×1,2 cm. De Metalen Middentriangel is circa 71cm hoog . In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Wij kunnen deze poot ook in andere maatvoeringen leveren. U kunt zelf uw keuze maken bij bestelling. De middentriangel op de eerste foto is 71cm hoog, 60cm breed en 160cm lang met een strip 8×1.2cm naturel behandeld en is geschikt voor een tafelblad tot 260cm. Heeft u een langer tafelblad, vraag op de mail naar de mogelijkheden.

Kleuring

Wij leveren dit stalen onderstel in het naturel, zwart of wit en deze poot kan ook in andere RAL- kleuren behandeld worden. U kunt dit kenbaar maken door zwart te kiezen en in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling vermelden om welke RAL-kleur het gaat.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de Middentriangel hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten, die wij zelf hebben ontworpen – de triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. De middentriangel, de Bridge van stripstaal en diverse onderstellen met koker 80×80. Andere kokermaten mogelijk vraag naar de mogelijkheden via de mail info@woodindustries.nl

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Metalen Middentriangel
✅ circa 71cm hoog
✅ Snelle levering
✅ Hoge kwaliteit & scherpe prijzen
✅ 3000 m2 showroom
Unieke meubelzaak

Stel zelf samen:

SKU de Metalen Middentriangel Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat