Neushoorn hout metaal schild

Neushoorn hout metaal schild

Neushoorn hout metaal schild

De Neushoorn hout metaal schild is een stoer en trendy beeld voor in het interieur. Een zeldzaam kunstwerk. Een uniek houtsnijwerk wat je niet alledaags tegenkomt. Het ijzeren schild maakt deze neushoorn stoer en industrieel. Hij kan op iedere plek schitteren, in de woonkamer, slaapkamer, tuinliving, veranda of tuinhuis.

De maten van deze neushoorn zijn 30x40x60cm.

Accessoires van Woodindustries – Neushoorn hout metaal schild

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet. Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur.

De Neushoorn hout metaal schild hoort bij het grote assortiment van accessoires van Woodindustries. De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet. Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries! d

Tafels op maat  bij Woodindustries

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Volg ons op de socials

✅ Neushoorn hout
✅ Metalen schild
✅ Unieke accessoires
✅ Klantgericht
✅ Showroom 3000 m²
✅ 4 verdiepingen unieke meubels
Onze prijzen zijn inclusief BTW –  liefde, aandacht en vakmanschap

 695,00 incl. BTW

SKU Neushoorn hout metaal schild Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat