Old oak Barnwood loftdeur

Nieuw in ons assortiment, de robuuste Old oak loftdeur! Wij maken naast tafels, meubels en wandbekleding ook deuren op maat.

De schuifdeur is een uniek item voor in uw woning. De deur wordt gemaakt van eerder gebruikt hout, en krijgt daardoor een prachtig geleefd uiterlijk. De Barnwood planken zijn van verschillende soorten duurzaam hergebruikt hout en zijn net wat donkerder dan de Old beam Barnwood loftdeur. Een echte eyecatcher in uw ruimte!

De Old oak loftdeur is te bestellen met een ophangsysteem met softclose-systeem. Deze besteld u er bij. Door het softclose systeem glijdt de houten deur soepeltjes over de bijgeleverde rails. Op de foto is het wrakhout verticaal aangebracht. Dit kan, indien wenselijk, ook horizontaal. Wij maken de deuren helemaal op maat en naar wens. Wij hebben een railsysteem tot 6 meter lang.

Loftdeur Specificaties

Houtsoort: Oud gebinten hout

Afmetingen: deze unieke deur is in alle maten te bestellen. Wordt zoals afgebeeld met zwart stalen frame. Prijs op aanvraag. Geef uw maten via de mail door en wij maken een mooie prijs voor u.

Deurbeslag: Exclusief, dit is los bij te bestellen. Een ophangsysteem met rail tot 200 cm inclusief softclose systeem kost 225 euro.

 

 

Volg ons op de socials

SKU WI-020-3313-1 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!