Brused reclaimed oak

brused reclaimed oak

Brused reclaimed oak – tafel op maat

Onze brused reclaimed oak tafel, kleur naturel, zijn de mooiste en robuuste tafelbladen uit ons assortiment. Deze brused eiken barnwood  tafelbladen zijn gemaakt van de buitenkant van oude balken die afkomstig zijn van de schuren uit de bergen en door hun unieke verleving heeft u ook een unieke tafel. Deze eiken balken komen uit oude boerderijen, schuren of fabrieken. In de loop van de tijd heeft de balk een mooie ruige, geleefde uitstraling gekregen. Wij zagen de buitenkant van deze balken af en maken hier deze robuuste tafelbladen van, de kleur van deze tafel is barnwood. Eiken is een houtsoort dat bekendstaat om zijn duurzaamheid en goed tegen een stootje kan. Onze tafelbladen zijn natuurproducten, elk stuk hout is anders van vorm of kleur en dat maakt elk product uniek! Elke brused reclaimed oak tafel geeft ook op zijn eigen unieke wijze sfeer aan uw interieur. Bovendien kun je jouw ruige eikenhouten tafel volledig zelf samenstellen, kies zelf de afmeting, afwerking, beschermlaag en het gewenste onderstel.  Daarnaast is ook maatwerk mogelijk! Wil je een specifieke afmeting die wij niet als standaard optie hebben? Vraag dan een offerte aan via het aanvraagformulier voor maatwerk.

Eventuele onderstellen voor de Brused reclaimed oak

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie

https://www.woodindustries.nl/tafelpoten-shop/

 

Wij leveren onze tafels door heel Nederland en België.

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest. 

Kies uw tafelmaat

100x80cm, 120x80cm, 140x80cm, 160x80cm, 180x80cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x100cm, 280x100cm, 300x100cm, 300x120cm, 350x120cm, 350x100cm, 400x100cm, 400x120cm, 450x120cm, 500x120cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Houten kasteelpoot, Single Eiffeltower, Smalle u-poot, The crux, X-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Onze ruig eiken tafelbladen zijn gemaakt van het mooiste oude eikenhout. Het eiken heeft een mooie ruige uitstraling.

Stel hier zelf jouw tafel samen en bestel deze online, of kom langs in onze showroom.

Kenmerken:

  • Ruig eiken
  • Massief
  • Bladdikte: 50 mm
  • Geschikt voor binnen
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Maximale lengte t/m 300 cm
  • Langer dan 300 cm is mogelijk op aanvraag
  • Kleur naturel 

 

Stel zelf samen:

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!