Oud eiken gebinten balken

Oud eiken gebinten balken

Oud eiken gebinten balken

Bij Woodindustries hebben we niet alleen robuuste tafels in ons assortiment, maar ook prachtige oud eiken gebinten balken die een bijzondere toevoeging kunnen zijn aan uw interieur. Als een toegewijd bedrijf dat veel waarde hecht aan duurzaamheid en het hergebruik van materialen, maken we gebruik van 100% oud en gerecycled hout voor onze producten, waaronder deze karakteristieke balken.

De geschiedenis van deze balken gaat terug tot lang geleden, toen ze dienst deden als essentiële ondersteuning in traditionele boerderijen of schilderachtige dijkhuisjes. Nu hebben ze een nieuw doel gevonden als decoratieve elementen in moderne woningen, rustieke tuinhuisjes of trendy mancaves. De rijke geschiedenis van het hout draagt bij aan de charmante sfeer die deze balken uitstralen.

Bij het hergebruik van oud hout is het essentieel om het materiaal zorgvuldig te behandelen. Bij Woodindustries nemen we dit proces serieus. Voordat we de balken aanbieden, ondergaan ze een grondige reiniging en verwijderen we zorgvuldig spijkers en andere ongewenste elementen. Hierdoor behouden de balken hun authentieke uitstraling, maar zijn ze klaar voor nieuwe doeleinden.

Mogelijkheden met de Oud eiken gebinten balken

Onze klanten hebben verschillende mogelijkheden met deze prachtige oud eiken gebinten balken. Zo kunnen ze gebruikt worden als bouw- en constructiehout, waarbij ze stabiliteit en karakter aan een bouwproject toevoegen. Daarnaast worden de balken vaak ingezet als decoratieve sierbalken, die een vleugje historie en warmte aan elke ruimte geven. Om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen, bieden we ook de mogelijkheid om de balken op maat te zagen. Op deze manier kunnen ze naadloos worden geïntegreerd in elk project, groot of klein.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deze prachtige oud eiken gebinten balken, hanteren we een meterprijs van 99,95 per strekkende meter. Let op dat dit de prijs is voor de gehele lengte van de balk en niet voor individuele palen. We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezoek te brengen aan onze showroom in het pittoreske Woerdense Verlaat. Daar kunt u onze producten bewonderen en met eigen ogen zien hoe de oude balken een nieuw leven krijgen.

Kortom, met onze oud eiken gebinten balken haalt u niet alleen een stukje geschiedenis in huis, maar ook een prachtig en veelzijdig materiaal dat uw interieur een unieke uitstraling zal geven. Wij zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid en het behoud van oude materialen, en we hopen dat u net zo enthousiast zult zijn over deze bijzondere balken als wij. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden die deze oud eiken gebinten balken te bieden hebben!

 

Volg ons op de socials

Deze oud eiken balken hebben een mooi eigen karakter en geven een sfeervol detail als decoratie in uw woning, tuinhuisje of mancave. Wij maken alleen maar maatwerk, zo ook met deze balken.

Stel zelf samen:

SKU WI-020-2623 Categorieën , , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting