Oud gebinten tafel met de stoere iron new York

oud gebinten tafel 200cm

Uw eettafel op maat gemaakt 

De oud gebinten tafel met de stoere iron new York poot door Woodindustries in eigen werkplaats vervaardigd. Na uitvoerige selectie van het hout wordt de tafel gemaakt met oud ambacht door onze meubelmakers. Deze oud gebinten planken zijn gezaagd uit oude balken en hebben hierdoor een mooi geleefd karakter. Het stoere onderstel die in combinatie met het oud gebinten hout de eettafel de industriële stoere look geeft. Het onderstel is 71 cm hoog onderkant tafel en afgewerkt met een blanke vernis laag zodat het industriële metaal goed zichtbaar blijft. De totale hoogte van de tafel is 76 cm. In combinatie met deze unieke metalen poot wordt uw tafel een echte eye-catcher. Deze mooie set word uniek en alleen geleverd door Woodindustries. 

Na het maken van de tafel wordt deze zorgvuldig afgewerkt met 3 lagen matte vernis. De tafel is dan goed bestand tegen kringen en vlekken (een andere afwerking is natuurlijk ook mogelijk).  Wij maken deze tafel tot 10 meter lang en 4 meter breed. Omdat wij maatwerk leveren is iedere maat mogelijk. De oud gebinten tafel met de stoere iron new York heeft, net als bijna al onze op maat gemaakte tafels , een levertijd van ca 4 weken. Heeft u de tafel sneller nodig? Neem dan contact met ons op. 

Onderstellen voor de oud gebinten tafel met de stoere iron new York

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Cuijk, Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Zo ook deze oud gebinten tafel met de stoere iron new York. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies uw tafelmaat

150x90cm, 160x90cm, 170x90cm, 180x90cm, 190x90cm, 200x90cm, 210x90cm, 220x90cm, 230x90cm, 240x90cm, 250x90cm, 260x90cm, 270x90cm, 280x90cm, 290x90cm, 300x90cm

Kies uw onderstel

New York poot, Smalle u-poot, T-poot, The crux, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Oer Hollands vakwerk
✅ Spoedlevering mogelijk
✅ Uw tafel op maat
✅ Blad circa 90 cm breed
✅ Totale hoogte circa 77 cm 
✅ Gratis leveren en monteren in Nederland en België
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU WI-020-4961 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!