Oud-gebinten tv-meubel

Oud-gebinten tv-meubel

Op maat gemaakt tv-meubel

Bij Woodindustries maken wij naast de tafels, salontafels, kasten, badkamermeubels en wandbekleding ook tv-meubels op maat. Dit tv-meubel wordt gemaakt van oud gebinten hout. Dit is een geleefde soort en zeer geschikt voor in uw woning. Het Oud-gebinten tv-meubel heeft een robuust uiterlijk en past in ieder interieur. Doordat het meubel bestaat uit twee delen kunt u het meubel zelf korter of langer maken. De planken werken wij zorgvuldig af met vernis. Het meubel is dan goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Maatvoering van het Oud-gebinten tv-meubel

Omdat het meubel op maat gemaakt wordt kunt u zelf bepalen hoe groot deze wordt. Het meubel is circa 40-45 cm diep. Het meubel op de foto bestaat uit 2 planken van ieder 150 cm lang. De planken zijn circa 4 cm dik. Wij hebben ditzelfde meubel ook van suar hout. Wilt u zelf uw meubel ontwerpen? Geen probleem! U kunt u ons mailen met uw ideeën. 

Volg ons op de socials

Op zoek naar een robuust suar tv-meubel? Wij maken deze helemaal op maat. Doordat de planken verplaatsbaar zijn kunt het meubel zelf korter of langer maken. Dit meubel wordt gemaakt van suar planken van ca 6 cm dik.

 695,00 incl. BTW

SKU Oud-gebinten tv-meubel Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!