Oud-gebinten tv-meubel

Oud-gebinten tv-meubel

Oud-gebinten tv-meubel Op maat gemaakt tv-meubel

Bij Woodindustries maken wij naast de tafels, salontafels, kasten, badkamermeubels en wandbekleding ook tv-meubels op maat. Dit tv-meubel wordt gemaakt van oud gebinten hout. Dit is een geleefde soort en zeer geschikt voor in uw woning. Het Oud-gebinten tv-meubel heeft een robuust uiterlijk en past in ieder interieur. Doordat het meubel bestaat uit twee delen kunt u het meubel zelf korter of langer maken. De planken werken wij zorgvuldig af met vernis. Het meubel is dan goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Maatvoering van het Oud-gebinten tv-meubel

Omdat het meubel op maat gemaakt wordt kunt u zelf bepalen hoe groot deze wordt. Het meubel is circa 40-45 cm diep. Het meubel op de foto bestaat uit 2 planken van ieder 150 cm lang. De planken zijn circa 4 cm dik. Wij hebben ditzelfde meubel ook van suar hout. Wilt u zelf uw meubel ontwerpen? Geen probleem! U kunt u ons mailen met uw ideeën. 

Tafels op maat voor bij uw boomstam tv-plank 

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Volg ons op de socials

Op zoek naar een robuust suar tv-meubel? Wij maken deze helemaal op maat. Doordat de planken verplaatsbaar zijn kunt het meubel zelf korter of langer maken. Dit meubel wordt gemaakt van suar planken van ca 6 cm dik.

 695,00 incl. BTW

SKU Oud-gebinten tv-meubel Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting