Oud grenen gebinten meerpalen

Oud grenen gebinten meerpalen

Naast onze robuuste tafels hebben wij ook deze oud grenen gebinten meerpalen.

Wij van Woodindustries maken veel gebruik van 100% oud en hergebruikt hout en daar horen deze meerpalen ook bij. De meerpalen hebben al een lang leven achter de rug in het water als aanmeerpunt in diverse havens, daardoor zijn ze mooi getekend en geven een sfeervol detail als decoratie in uw woning, tuinhuisje of mancave.

Wij maken dit oude hout geschikt voor hergebruik voor diverse doeleinden. Wij maken het hout schoon en spijkervrij. Al met al geeft deze behandeling een sfeervolle uitstraling aan het hout. We kunnen de meerpalen ook op maat zagen. De meterprijs van deze palen zit op 79,95, dit is dus niet voor 1 paal. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Groot-Ammers of in Cuijk

Een meerpaal wordt vaak gebruikt als decoratieve accessoire of als bouw- en constructiehout, sierbalk en salontafel of als sokkel voor een lamp of vaas.

 

Volg ons op de socials

Deze oud grenen meerpalen hebben een mooi eigen karakter en geven een sfeervol detail als decoratie in uw woning, tuinhuisje of mancave. Wij maken alleen maar maatwerk, zo ook met deze meerpalen. 

Stel zelf samen:

SKU WI-020-2624 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!