Oude olielamp industrieel

Oude olielamp industrieel

Oude olielamp industrieel

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling zoals de oude olielamp industrieel waarvan er maar 1 of in beperkte oplage te verkrijgen zijn. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet. Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte een bijzonder karakter geven of een mooi contrast vormen met een strak interieur.

De imperfectie in onze woonaccessoires zoals de oude olielamp geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet. Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters, oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Tafels op maat bij Woodindustries

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Onze showroom in de Woerdense Verlaat 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen bestaat uit 4 verdiepingen woonplezier genoeg om te kijken en ideeën op te doen met unieke meubels, tafels en/of accessoires.

 

Volg ons op de socials

✅ Oude olielamp
✅ Robuust en industrieel
✅ Scherpe prijzen
✅ Snelle aflevering
✅ Showroom 3000 m2
✅ Unieke meubelzaak

 

 

 129,00 incl. BTW

Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!