Ovale tafel reclaimed wood 400x150cm

Ovale tafel reclaimed wood 400x170cm

Ovale tafel reclaimed wood 400x150cm

Onze ovale tafel – reclaimed wood is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. Deze tafel van oud wrakhout  kenmerkt zich door zijn unieke industriële karakter. Deze ovale tafel van reclaimed wood maakt Woodindustries in de maatvoering 400x150cm. De ovale tafel is gemaakt van oud wrakhout dat jaren lang onder water gelegen heeft,  waardoor er een uniek platina ontstaan is. Omdat geen enkele plank hetzelfde is, is elke tafel uniek qua uitstraling. Door het gebruik van reclaimed wood is de tafel ook nog eens een milieubewuste keuze en door zijn uitstraling past deze tafel in elk hedendaags interieur.

Keuze onderstel

De tafel wordt standaard geleverd met onze metalen triangel. U kunt ook kiezen uit een metalen kruispoot, of onze U-poot. 

Ook deze tafel wordt zoals u van ons gewend bent in eigen werkplaats vervaardigt en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij maken de tafel speciaal voor u op de gewenste maat en afwerking. De ovale tafel wordt voor een bijdrage van 95 euro bij u thuis gebracht en geïnstalleerd.

Let op: Wij maken alles op maat en maatwerk kan niet omgeruild of retour gezonden worden. Gelieve hier rekening mee te houden. Onze industriële ovale eettafel is één van de met de hand gemaakte eettafels van Woodindustries.

Deze tafel staat tot een maat van 5 meter in de webshop. Wilt u een afwijkende of langere maat kom dan langs bij ons in de showroom of stuur een mail naar woodindustries@hotmail.com.

De levertijd van deze tafel is ongeveer 5 weken. Dit omdat wij geen ovale tafels op voorraad hebben staan, daar wij alles op maat maken.

 

 

Ovale tafel – oval – industriële ovale tafel – robuuste ovale tafel – reclaimed wood

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, Smalle u-poot, The crux, Triangel, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Deze unieke wrakhouten tafel is een XXL industriële ovale tafel. Deze tafel geeft een mooie warme sfeer in elke woonkamer, restaurant of vergaderruimte. Zeker ook goed te gebruiken als stamtafel of eettafel indien u met een groot gezin bent of gezellig wilt eten.

De industriële ovale tafel met metalen poten geeft een robuuste sfeer in huis en het is altijd gezellig zitten. Als u met zijn tweeën bent,  gaat u gezellig op het uiteinde zitten en bent u met meer dan geeft deze tafel ruimte voor veel mensen. Tijdens een overleg op kantoor kunt u genoeg medewerkers om de tafel zetten en een goed gesprek voeren! Deze industriële ovale tafel van oud wrakhout heeft een mooie geleefde uitstraling en wordt door onze eigen meubelmakers zelf samengesteld.

De robuuste ovale tafel wordt geleverd met onze triangelpoot. Het tafelblad is 400 cm lang en 150 cm breed en circa 77 cm hoog op maat voor u gemaakt kost deze tafel slechts 3995,00 euro. Wilt u een ander onderstel onder deze robuuste ovale tafel dan kan dat natuurlijk. Wij maken het voor u op maat en ook de kleur van het onderstel kunt u zelf bepalen. Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier.

 

Stel zelf samen:

SKU WI-020-0702 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!