Parijs afbeelding eiken lijst

Parijs afbeelding met eiken lijst

Parijs afbeelding eiken lijst

Met de Parijs afbeelding eiken lijst heeft u een sfeervol kunstwerk aan de muur hangen. Perfect voor een rustiek of industrieel wooninterieur. Een echte eyecatcher voor in de woonkamer, slaapkamer of in de hal. Dit leuke item zal prachtig staan, in combinatie met het interieur zal dit een prima toevoeging zijn voor aan de muur. Hiermee breng je de sfeer van de Franse hoofdstad in het interieur, de stad van de liefde. En iedereen kan een stukje liefde in huis gebruiken.

De afmetingen van dit schilderij zijn 70×55 cm. 

Accessoires van Woodindustries Parijs afbeelding eiken lijst

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet. Naast de Parijs afbeelding met eiken lijst hebben we mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Volg ons op de socials

✅Unieke decoratie

✅Aandacht voor de klant

✅Ruime keuze

✅70×55

 129,95 incl. BTW

Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!