Robuust uniek bankje koeienhuid

Robuust uniek bankje koeienhuid

Bankje – Robuust uniek bankje koeienhuid

Dit robuust uniek bankje koeienhuid staat mooi in uw woning. Het is een sfeervolle toevoeging in uw ruimte. Door de mooie koeienleren zitting is het niet zomaar een simpel bankje maar verandert het meteen de kamer waar het koeienkast bankje in geplaatst wordt. Mooi bij onze robuuste industriële tafels.

Tafels op maat 

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Bij Woodindustries hebben we niet alleen prachtige woonaccessoires, maar ook een unieke stoel die perfect past bij een stoer, robuust en industrieel interieur: de robuuste houten kruk – hoog. Deze kruk wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd in onze eigen werkplaats. Als je specifieke wensen hebt, kunnen we zelfs een op maat gemaakte versie van de kruk voor je creëren. Neem gerust contact met ons op via info@woodindustries om jouw verzoeken door te geven.

Kies uw tafelmaat

100×40

Volg ons op de socials

✅ Bankje
✅ Koeienhuid
✅ Snelle levering
✅ Service en garantie
✅ 3000 m² showroom 4 etages

✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 395,00 incl. BTW

SKU robuust uniek bankje koeienhuid Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting