Robuuste betontafel

Robuuste betontafel

Robuuste betontafel 

Woodindustries maakt de robuuste betontafel in een mooie stoere uitvoering die zich kenmerkt door een robuust dik blad van circa 7 cm in een strakke donkergrijze kleur.  De betoncire eettafel wordt door zijn stoere uiterlijk en het mooie contrast erg enthousiast ontvangen! Wij maken de tafel helemaal voor u op maat met een mooie laag beton cire. De eettafel werken wij af met een twee componenten PU-lak. De tafel is goed beschermd tegen vlekken en rode wijn. Het onderstel werken wij af met een blanke vernis laag. Neem ook eens een kijkje bij onze bijpassende stoelen.

Eventuele onderstellen voor de Robuuste betontafel

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Woerdense Verlaat voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte robuuste betontafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel mooi afgewerkt. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Wij maken deze tafel bij ons in de werkplaats voor u op maat, bijna alle wensen kunnen wij waarmaken. Deze tafel kunt u in elke maat bestellen, onze meubelmakers maken bijna alle meubels speciaal voor u op maat. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Wij leveren onze tafels onder andere in Groningen, Pieterburen, Haren, Appingedam, Delfzijl, Winschoten, Stadskanaal en andere provincies. Kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Beton kleur

200, 300, 400, 600, 800

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Gelijkwaardig kruis, Midden triangel, Midtower, The bridge, v-poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Uw tafel op maat gemaakt
✅ Robuust dik blad circa 7 cm
✅ Spoedlevering mogelijk
✅ Unieke handgemaakte tafels
✅ 4 verdiepingen unieke showroom
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – uw meubels worden met passie en oud ambacht gemaakt!

Stel zelf samen:

SKU Robuuste betontafel Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting