Robuuste eettafel

Robuuste industriële eettafel de riek

Robuuste eettafel

Onze Robuuste eettafel is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. Deze tafel van oud geleefde planken kenmerkt zich door zijn unieke karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren. Deze robuuste robuuste eettafel is één van onze bestsellers. De stoere tafel kunt u goed gebruiken om aan te werken en te vergaderen. Wij gebruiken een matte afwerking zodat de tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt de boomstam tafel van invloeden van buitenaf. Deze tafel word geleverd met onze poot ‘De Riek’.

Welke onderstellen:

De robuuste eettafel is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.Onze poten zijn standaard 71 cm hoog. Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen  ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! 

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 de smalle U-poot, N-poot, Square en de U-poot. Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs. 

Onze keuze in tafelpoten voor de robuuste industriële eettafel de riek

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_thumbnail_grid” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ border_size=”0″ border_color=”#eeeeee” spacing=”2″ number_of_columns=”0″ display_type_view=”default” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Alles op een rijtje over de houten tafels:

  • Onze oud gebinten tafel zijn verstevigd aan de onderkant met metalen strips
  • De tekening van de houten tafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Ruime voorraad hout
  • Tafels maken wij tot 10 meter lang en 5 meter breed.

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wij leveren onze tafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Volg ons op de socials

Deze stoere industriële tafel van oud gebinten hout wordt bij Woodindustries gemaakt in eigen werkplaats. De tafel met zijn robuuste uitstraling wordt geleverd met onze unieke metalen tafelpoot “de Riek”. De  tafel van hergebruikt hout is voor elke ruimte geschikt. Als grote robuuste vergadertafel, als stoere stamtafel of industriële eettafel.  Wij maken deze tafel op maat dus elke afmeting is mogelijk tot 10 meter lang.

Woodindustries voor stoer robuust en industrieel wonen.

Stel zelf samen:

SKU WI-020-4287 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting