Robuuste eettafels

Robuuste eettafels met een verhaal

De robuuste eettafel is een veelzijdig item. Ondanks de naam worden eettafels namelijk niet alleen maar gebruikt om aan te eten. Ook andere activiteiten, zoals het spelen van bordspellen of huiswerk maken, zijn bezigheden waar eettafels zich perfect voor lenen. Bovendien worden eettafels soms ook gebruikt als werktafel of als knutseltafel. Kortom: een eettafel is een meubelstuk dat de mogelijkheid biedt om gezellig samen te zijn en te gebruiken voor veel verschillende doeleinden.

Diverse robuuste eettafels: voor u en de volgende generatie

Behalve dat eettafels meubelstukken zijn waar veel gebruik van wordt gemaakt, zijn het meestal geen producten die snel vervangen worden of snel aan vervanging toe zijn. Veel eettafels worden verscheidene jaren gebruikt, voordat ze ingeruild worden voor een nieuwer exemplaar. Bovendien komt het ook nog weleens voor dat de eettafel een leven lang meegaat en dat er zelfs meerdere generaties gebruik van maken. Om deze redenen is het helemaal niet zo gek dat u bij de aanschaf van een nieuwe eettafel niet kiest voor een “doorsnee” tafel, maar juist een product uit wil zoeken dat volledig aan uw eisen voldoet. Zelfs wanneer u graag met de trends meegaat en wat vaker van eettafel wil wisselen, is het aan te raden om niet te kiezen voor een tafel die “gewoontjes” aandoet.

Niet zomaar een eettafel

Bij Woodindustries kunt u terecht voor zo’n eettafel die alles behalve “doorsnee” te noemen is. Wij willen u namelijk graag weer verliefd laten worden op een eettafel; u een product leveren waar u uw gasten een verhaal over kunt vertellen. We hebben diverse robuuste eettafels in ons assortiment die stuk voor stuk een eigen verhaal met zich meebrengen. De tafels hebben een mooie geschiedenis, omdat er bij het produceren van de robuuste eettafels gekozen wordt voor “gebruikt” hout dat al eerder is ingezet voor het maken van iets moois. Zelfs wanneer de eettafel van uw dromen niet in het assortiment te vinden is, is het ook mogelijk om zelf een eettafel op maat samen te stellen. Ook deze robuuste eettafels worden gemaakt van gerecycled hout. U kunt bij het ontwerpen van uw eigen tafel alle hulp die u nodig heeft van ons verwachten. Dankzij deze optie kunt u in het bezit komen van een tafel die precies voldoet aan het plaatje dat u in gedachten heeft.

Uniek gerecycled hout

Wanneer u uw robuuste eettafels laat fabriceren door Woodindustries, heeft u dus het voordeel dat u de kans krijgt om een prachtig product in handen te krijgen dat ook nog eens gemaakt is van gerecycled hout. We maken gebruik van een wereldwijd netwerk, waardoor onze wens om te werken met unieke gerecyclede partijen hout werkelijkheid is geworden. Achter elk stuk hout dat we gebruiken zit een verhaal. Hierdoor zijn de robuuste eettafels niet “zomaar” fabrieksitems die ook in duizenden andere huishoudens te vinden zijn. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de tafelbladen van de robuuste eettafels bestaan uit eikenhouten delen die afkomstig zijn van gezonken schepen uit India. Of dat de onderdelen van de robuuste eettafels bestaan uit andere speciale houtdelen, zoals bijvoorbeeld: wagonhout, kasteelhout of drijfhout. De robuuste eettafels bieden dus voldoende gespreksstof wanneer u aan het genieten bent van een heerlijke verse kop koffie. U mag er best een beetje trots op zijn.

Milieuvriendelijk product

Wij geven gebruikt hout een tweede leven. De stukken hout die we inzetten voor het fabriceren van onze robuuste eettafels worden ook wel reclaimed wood genoemd. Dit “teruggewonnen hout” is dus al eerder gebruikt voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld het fabriceren van verschillende historische objecten die inmiddels niet meer in de gewenste staat zijn. Het hout van deze objecten kan soms nog prima gebruikt worden om te verwerken in onze robuuste eettafels. Doorgaans kiezen we ervoor om gebruik te maken van duurzame houtsoorten, zoals: eiken, grenen, teakhout of essen. Omdat er voor de robuuste eettafels niet opnieuw grondstoffen verwerft hoeven te worden, zijn onze robuuste eettafels een milieuvriendelijk keuze. Uiteindelijk krijgt u dus niet alleen een eettafel met een verhaal in uw bezit, maar ook een item dat een minimale impact heeft gehad op het milieu. Ondanks dat het hout dat we gebruiken al eens gebruikt is, kunt u toch rekenen op robuuste eettafels van uitstekende kwaliteit.

Robuuste eettafels in diverse uitvoeringen

Er is geen twijfel over mogelijk dat onze robuuste eettafels een eyecatcher in uw woning of kantoor zullen zijn. Zoals u al heeft kunnen lezen zijn de robuuste eettafels, dankzij de hergebruikte materialen, zeer duurzaam te noemen. Tevens krijgt u een uniek product met een verhaal in uw bezit. Bij Woodindustries heeft u veel verschillende mogelijkheden als het gaat om het uitkiezen van een exclusieve eettafel. Zo kunt u bijvoorbeeld de natuur in huis halen met een fraaie boomstamtafel of kunt u een keuze maken uit prachtige tafels gemaakt van eikenhout. Robuuste eettafels met industriële platen zijn een lust voor het oog en zullen de industriële stijl in uw werk- of woonkamer nog meer versterken. Deze tafels zijn in elke maat verkrijgbaar en bovendien kunt u ook een keuze maken uit diverse kleuren. Kloostertafels, truckwood eettafels, vergadertafels; de mogelijkheden voor het fabriceren van exclusieve robuuste eettafels zijn eindeloos.

Hoe we te werk gaan

Normaliter wordt het hout dat gebruikt wordt voor het fabriceren van meubelstukken netjes aangeleverd in pakketten met hout in dezelfde lengte, dikte en kleur. Omdat wij alleen gebruik maken van reclaimed wood, moeten we de onderdelen nog eigenhandig sorteren en uitzoeken. Het sorteren en selecteren van al het hout is een tijdrovend proces, maar gelukkig zijn deze unieke stukken hout dit dubbel en dwars waard. Tijdens het selectieproces zoeken we de mooiste stukken hout bij elkaar en verwerken deze vervolgens in de robuuste eettafels. De houten onderdelen worden niet vernietigd, maar juist ingezet om een nieuw begin te maken. Dit resulteert zich in een product dat met veel liefde is gemaakt en bovendien een rijke historie met zich meebrengt. Een prachtig verhaal, waar zelfs de volgende generatie nog volop van kan genieten.

Breng een bezoek aan onze showroom

Op onze website kunt u diverse foto’s bekijken van onze robuuste eettafels. Wanneer u de eettafels graag in het echt zou willen bekijken, bent u van harte uitgenodigd in onze showroom in Groot-Ammers in de in de Alblasserwaard. In onze showroom staan ongeveer 500 robuuste eettafels die stuk voor stuk gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Al deze robuuste eettafels zijn door onze eigen meubelmakers en in onze eigen werkplaats gecreëerd. De showroom biedt de gelegenheid om onze robuuste eettafels op uw gemak te bekijken, te voelen en uit te proberen. Wanneer de eettafel van uw dromen niet aanwezig is, is het ook een optie om uw eettafel zelf samen te stellen. Zelfs robuuste eettafels van tien meter behoren tot de mogelijkheid. Ziet u het al voor u? Met de hele familie “tafelen” en genoeg ruimte hebben om de tafel vol te zetten met de heerlijkste lekkernijen? Of een lange werktafel waar u met al uw collega’s kunt brainstormen? Wat uw wensen ook zijn, we helpen u graag aan de tafel van uw dromen.

We helpen u graag

Onze verkopers zijn opgeleid door Rob Slappendel. Rob is een professional op het gebied van het inkopen en selecteren van het bijzondere hout dat bij Woodindustries wordt verwerkt. Bovendien is Rob verantwoordelijk voor het totale creatieve proces dat het fabriceren van onze robuuste eettafels met zich meebrengt. Dankzij de opleiding van Rob weten onze verkopers wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en fabriceren van onze robuuste eettafels. Bovendien kunnen onze medewerkers u ook helpen met het samenstellen van uw eigen tafel, zodat uw bezoek aan onze showroom nooit voor niets is geweest.

Bezorgen en montage

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit ons aanbod met diverse robuuste, kunnen wij de meeste robuuste eettafels gratis en binnen circa 5 werkdagen bij u bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. We brengen de tafel dan naar binnen en installeren deze, zodat al het werk uit handen wordt genomen. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van dit prachtige item dat u in huis heeft gehaald. Wanneer u een tafel op maat heeft laten maken, kunt u uw pareltje al binnen 4 tot 6 weken bij u thuis verwachten.

Meer dan alleen een meubelstuk

Een tafel is meer dan alleen een meubelstuk. Eettafels in woningen zijn de tafels waar aan geknutseld is, waar eindeloos aan is getafeld, waar aan is gelachen, maar ook is gehuild. De vergadertafels op kantoor herinneren aan de belangrijke deals die werden gesloten, gesprekken die aan en aan de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt. Behalve de historie die de robuuste eettafels al met zich meebrengen, zijn onze robuuste eettafels ook klaar voor het maken van nieuwe herinneringen.

Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting