Robuuste houten kist klein

Robuuste houten kist klein

Nieuw bij Woodindustries – een robuuste houten kist in de kleur legergroen. Deze kisten komen van Defensie en zijn in originele staat. Het deksel kan eraf dus deze kist kan gebruikt worden als stoer bijzettafeltje of als opbergmeubel. Geef uw interieur die gave industriële robuuste look met de accessoires van Woodindustries.

U kunt deze industriële accessoires en alle meubels en tafels die wij maken bewonderen in onze showrooms in Groot-Ammers en Cuijk. Openingstijden vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Wij kenmerken ons door maatwerk te leveren en de wensen van de klanten te verwerken in het uiteindelijke product. Ambachtelijk werken met gebruikte materialen zorgen voor de robuuste en industriële sfeer in elk interieur. Zowel in de horeca, kantoor, hotels of bij u thuis. De robuuste houten kist in de kleur legergroen is 1 van de leuke accessoires die u kunt vinden in ons assortiment.

Maatwerk

Bij Woodindustries leveren wij maatwerk. Naast deze stoere industriële kisten maken wij ook meubels op maat, bijvoorbeeld een tafel, sidetable, kast of badkamermeubel. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen hoe hoog het meubel wordt, hoe breed en welke houtsoort. Ook de kleur van het staal is een keuze. Wij verkopen meerdere soorten hout. Kom eens langs in onze showroom!

Volg ons op de socials

Mooie robuuste houten kist, origineel en afkomstig van Defensie. Mooie kleur legergroen, past bij elk interieur. Te gebruiken als opbergmeubel, bijzettafel of als decoratie.

✔️spoedlevering mogelijk ✔️unieke producten✔️ruime keuze ✔️aandacht voor de klant

 59,95 incl. BTW

SKU WI-020-1688 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting