Robuuste industriële ovale tafel

Actie!
Wissen
SKU WI-020-4963 Category

✔️ Oer Hollands vakwerk

✔️ Spoedlevering mogelijk

✔️ Uw tafel op maat

✔️ Aandacht voor de klant

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Industriële robuuste ovale tafel

Onze industriële robuuste ovale tafel is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. Deze tafel van oud geleefde grenen planken kenmerkt zich door zijn unieke industriële karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren. Deze mooie van oud gebinten hout gemaakte tafel is één van onze bestsellers. Door zijn mooie vorm geeft de robuuste tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. De stoere industriële tafel kunt u goed gebruiken om aan te werken en te vergaderen.

In combinatie met onze metalen triangelpoot wordt dit unieke design met open armen ontvangen door een breed publiek. Zoals u gewend van ons bent wordt ook deze industriële robuuste ovale tafel vervaardigd in onze eigen werkplaats, en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij maken de tafel speciaal voor u op de gewenste maat. Staat uw maat er niet bij stuur dan een mail naar woodindustries@hotmail.com zodat wij ook deze vergadertafel of eettafel helemaal naar wens kunnen maken.

Bestel nu uw robuuste tafel en wij brengen deze desgewenst bij u thuis en installeren de tafel! Zodat u er meteen van kan genieten.

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Uw grote XXL vergadertafel op maat gemaakt!

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Volg onze socials: FacebookInstagram, Pinterest. 

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, Smalle u-poot, T-poot, The crux, Triangel

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!