Robuuste kloostertafel – Zaanstad

robuuste kloostertafel Zaanstad

Houten tafel op maat

De robuuste kloostertafel Zaanstad is gemaakt van uniek oud hout. Zodra een tafel is besteld, maken wij deze in eigen werkplaats. Het hout stellen wij zorgvuldig samen tot de unieke robuuste kloostertafel. Na het samenstellen schuren wij de planken zodat de tafel splintervrij is, hierna wordt de tafel driemaal rondom afgewerkt met een 2 componenten matte afwerklaag. Het hout heeft een warme kleur en past vrijwel bij iedere type stoel. Het blad is ca 5 cm dik. Op de foto ziet u ons metalen onderstel de Midtower. Wij leveren onze onderstellen in zwart, wit of naturel. De naturel geleverde poot is wel inclusief een afwerking om roesten tegen te gaan. Staat uw maat of afwerking niet op de website? Neem dan contact met ons op. 

Eventuele onderstellen voor de robuuste kloostertafel Zaanstad

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in de Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren deze eiken tafel met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies uw tafelmaat

150x90cm, 160x90cm, 170x90cm, 180x90cm, 190x90cm, 200x90cm, 210x90cm, 220x90cm, 230x90cm, 240x90cm, 250x90cm, 260x90cm, 270x90cm, 280x90cm, 290x90cm, 300x90cm, 350x90cm, 400x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midtower, Spinpoot, The bridge, v-poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Robuuste kloostertafel
✅ Netjes afgewerkt
✅ Metalen onderstel
✅ Blad ca 90 cm breed
✅ Totale hoogte ca 75 cm 
✅ Gratis geleverd + montage in de Benelux
Onze prijzen zijn inclusief BTW – uw meubels worden met passie en oud ambacht gemaakt!

Stel zelf samen:

SKU Robuuste kloostertafel - Zaanstad Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat