Robuuste ovale eettafel spinpoot

Robuuste ovale eettafel spinpoot

Robuuste ovale eettafel spinpoot

Deze robuuste ovale tafel wordt bij Woodindustries in eigen werkplaats gemaakt. Het blad is 6 cm dik – in dit geval opgedikt. De robuuste ovale eettafel spinpoot wordt geleverd met een midden onderstel naar keuze. De ovale tafel is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. Een robuuste ovale eettafel spinpoot is uniek en te verkrijgen bij Woodindustries! Een echte circulaire tafel om verhalen aan te delen en heerlijk te eten met elkaar. Door zijn mooie vorm geeft de robuuste tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. Het onderstel is 71 cm hoog. De levertijd van de tafel is ca 4 weken. Heeft u de tafel sneller nodig? Neem dan contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij onze bijpassende stoelen.

Keuze in onderstellen voor de robuuste ovale eettafel spinpoot

Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze tafelpoten voor u op maat en op kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooi ovaal eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken tafelbladen tot 10 meter lang en 3 meter breed. Voor een ovale tafel zijn de triangel, smalle u-poot , de tower, spinpoot, midtower, midden triangel en de eiffeltower uitermate geschikt. Uiteraard kunt u zelf uw eigen tafel samenstellen. De prijs voor deze tafel geld voor de set poten. Voor een middenpoot geldt een andere prijs.

Een greep uit de collectie tafelpoten.

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ovale tafel mooi afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Wij maken deze tafel bij ons in de werkplaats voor u op maat, bijna alle wensen kunnen wij waarmaken. Deze tafel kunt u in elke maat bestellen, onze meubelmakers maken bijna alle meubels speciaal voor u op maat. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Wij leveren onze tafels onder andere in Groningen, Pieterburen, Haren, Appingedam, Delfzijl, Winschoten, Stadskanaal en andere provincies. Kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

160x80cm, 180x90cm, 200x100cm, 220x110cm, 240x120cm, 260x130cm, 280x140cm, 300x140cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midden triangel, Midtower, Spinpoot, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Zuid-Amerikaans wrakhout
✅ Unieke kleur hout
✅ 6 cm dik blad – opgedikt
✅ Stalen spinpoot onderstel
✅ Gratis geleverd en gemonteerd
✅ Showroom 3000 m2 4 verdiepingen
Onze prijzen zijn inclusief BTW – passie en oud ambacht.

Stel zelf samen:

SKU Robuuste ovale eettafel spinpoot Categorieën , , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat