Robuuste ronde eettafel reclaimed wood

Robuuste ronde eettafel

Eettafel op maat

Deze robuuste ronde eettafel van reclaimed wood geeft een mooi contrast in elke woonkamer of kantoor. Onze meubelmakers maken deze tafel met zorg in eigen werkplaats. Door gebruik van het reclaimed wood waar het leven nog in zit van het jarenlange gebruik, heeft deze tafel een uniek karakter. Met liefde wordt uw robuuste ronde eettafel netjes afgewerkt. Wij leveren al onze tafels met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Wij kunnen dit doen omdat wij vanaf de bron met het blad en hout bezig zijn. Elke gewenste maat is leverbaar. Staat uw gewenste maat er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Wij leveren de tafels met circa 4 weken. In overleg kan dat sneller.

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Onderstellen voor de Robuuste ronde eettafel

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm, Diameter 160 cm, Diameter 180 cm, Diameter 200 cm, Diameter 220 cm, Diameter 240 cm, Diameter 260 cm, Diameter 280 cm, Diameter 300 cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Gelijkwaardig kruis, Hairpinpoot, Midden triangel

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Blad van circulair hout
✅ Maatwerk tafel mogelijk
✅ Stalen of houten midden onderstel
✅ Service en garantie
✅ Showroom 3000 m² 4 verdiepingen
✅ Gratis leveren en monteren in Nederland en België
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Robuuste ronde eettafel reclaimed wood Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat