Robuuste ronde suartafel met kruispoot

robuuste ronde suartafel met kruispoot

Robuuste ronde suar tafel met kruispoot.

Onze robuuste ronde suartafel  wordt geleverd met de dubbele kruispoot, the bridge of de middentriangel. Woodindustries maakt met passie en oud ambacht de ronde suar tafels met hout speciaal geselecteerd voor u. Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ronde suarhouten tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren onze robuuste ronde suar tafel met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Wij kunnen dit doen omdat wij vanaf de bron met het blad en hout bezig zijn. Elk gewenste maat is leverbaar.

Wij zijn niet alleen specialist in het maken van de ronde suar tafelbladen maar ook in het ontwerpen en maken van de onderstellen. Wij zijn flexibel in de productie van de tafelpoten en ook deze tafelpoten maken wij voor u op maat en kleur.  Kortom bent u op zoek naar een mooi rond suar tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres . Wij maken tafelbladen tot 3 meter doorsnede. U kunt kiezen uit ons onderstel The Bridge en een dubbele kruispoot.

Indien u de robuuste ronde suartafel met kruispoot wenst te zien kom dan eens langs in onze showroom in de Woerdense in de buurt van Woerden, Utrecht en Amsterdam.

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm, Diameter 150 cm, Diameter 160 cm, Diameter 170 cm, Diameter 180 cm, Diameter 200 cm, Diameter 210 cm, Diameter 220 cm, Diameter 230 cm, Diameter 240 cm, Diameter 250 cm, Diameter 260 cm, Diameter 270 cm, Diameter 280 cm, Diameter 290 cm, Diameter 300 cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Gelijkwaardig kruis, Midden triangel, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Suar boomstamtafel
✅ Blad circa 90 cm breed
✅ Metalen kruispoot
✅ Eigen fabricage
✅ Showroom 4 verdiepingen 3000 m²
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU WI-020-4404 Categorieën , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!