Robuuste truckwoodtafel blauw

Robuuste truckwoodtafel blauw

Onze  Robuuste truckwoodtafel blauw heeft een industriële karakter. Deze robuuste tafel  maakt Woodindustries tot 10 meter lang en 5 meter breed. Omdat geen enkele plank hetzelfde is, is elke tafel uniek qua uitstraling. Door de mooie kleuren staat deze robuuste tafel mooi in uw woonkamer en krijgt de ruimte een unieke, mooie look. Met de aanschaf van dit product zijn we samen weg naar een circulaire economie!

Welke onderstellen voor de Robuuste truckwoodtafel blauw:

De Robuuste truckwoodtafel is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel. Kijk hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het blad erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Onder de tafel op de foto staat de klooster poot cross. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Met een behandeld blad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen.

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten voor de robuuste truckwoodtafel blauw. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 de smalle U-poot, N-poot, kasteelpoot, kruispoot, Square en de U-poot. Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren deze eiken tafel met garantie. Zo ook deze robuuste truckwoodtafel blauw. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kleuren

Blauw, geel, groen, naturel, oranje, Wit, Zwart

Kies uw tafelmaat

160×80, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, Smalle u-poot, T-poot, The crux, Triangel

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Robuuste truckwoodtafel
✅ Milieubewust
✅ Scherpe prijzen en hoge kwaliteit
✅ Geleverd met een set onderstel naar keuze
✅ Gratis bezorgd in de Benelux
✅ Unieke showroom 3000 m2 4 verdiepingen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

Stel zelf samen:

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!