Robuuste vergadertafel ovaal 300×140

oud gebinten ovale tafel 8-10 personen

Robuuste vergadertafel ovaal 300×140

Onze Robuuste vergadertafel ovaal 300×140 (8-10 personen) is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. De tafel van oud geleefde grenen planken kenmerkt zich door zijn unieke industriële karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren, deze mooie van oud gebinten hout gemaakte tafel is één van onze bestsellers. Door zijn mooie vorm geeft de robuuste ovale tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. De stoere industriële tafel kunt u goed gebruiken om aan te werken en te vergaderen.

In combinatie met onze metalen spinpoot wordt dit unieke design met open armen ontvangen door een breed publiek. U heeft qua onderstel ook nog de keuze uit een ander midden onderstel. Zoals u gewend van ons bent wordt ook deze industriële robuuste ovale tafel vervaardigt in onze eigen werkplaats en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij maken de tafel speciaal voor u op de gewenste maat. Staat u maat er niet bij stuur dan een mail naar woodindustries@hotmail.com, zodat wij ook uw vergadertafel of eettafel helemaal naar uw wens kunnen maken.

Maatwerk van uw Robuuste vergadertafel ovaal 300×140

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn ovale oud gebinten tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ovale tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten.

Bestel nu uw Robuuste vergadertafel ovaal 3 meter (8-10 personen) en wij brengen deze desgewenst bij uw thuis en installeren de tafel! Zodat u er gelijk van kan genieten.

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Uw grote XXL vergadertafel op maat gemaakt!

Op al onze producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

 

Kies uw ovale tafel maat

300x140cm

Kies uw tafel afwerking

Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Houten spinpoot, Midden triangel, Midtower, Spinpoot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Geleverd met een midden onderstel naar keuze
✅ Hergebruikt hout – mooie unieke planken
✅ Hoge kwaliteit en scherpe prijzen
✅ Snelle levering, service en garantie
✅ Showroom 3000 m2 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

 

Stel zelf samen:

SKU Robuuste vergadertafel ovaal 300x140 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat