Ruw eiken salontafel

ruw eiken salontafel

Ruw eiken salontafel

Een van onze meest recente nieuwe items is deze ruw eiken salontafel. Gemaakt van mooi oud eiken nog in de ruwe staat, geborsteld en klaargemaakt voor gebruik bij u thuis. De salontafel  is 45 cm hoog. Op de foto is deze salontafel gecombineerd met een mooi oud eiken onderstel in de vorm van de U. We kunnen deze salontafel ook met een stalen onderstel leveren. Dat kan met een midden onderstel of een set in de vorm X, N, U- of een kasteelpootje. De midden onderstellen bestaan uit een Eiffeltower, spinpoot of hoge spinpoot.

Het onderstel werken wij af met een matte vernis. Mooi te combineren met een ruw eiken eettafel te vinden in onze eikenhouten tafelshop.

De aangeboden maten in deze productgroep zijn de standaardmaten. Wilt u een andere maatvoering neem dan contact op via de mail info@woodindustries.nl.

Zelf uw eigen salontafel samenstellen

Heeft u liever een ander soort hout of een andere vorm salontafel? Geen probleem. Wij maken de salontafels op maat voor u. In onze showrooms staan onze collega’s voor u klaar om al onze mogelijkheden door te nemen. U kunt ook contact opnemen via de mail of het contactformulier.

Ook de hoogte, breedte of lengte zijn op maat te verkrijgen. Dit meubel heeft een levertijd van circa 4-5 weken.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100×50 cm, 120x60cm, 140x60cm

Volg ons op de socials

✅ Uw salontafel op maat gemaakt
✅ Mooie combi van materiaal
✅ Spoedlevering mogelijk
✅ Unieke handgemaakte meubels
✅ Showroom Woerdense Verlaat 3000 m2
✅ Unieke woonwinkel
Uw meubels worden met passie en oud ambacht gemaakt!

Stel zelf samen:

SKU Ruw eiken salontafel Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat