Scandinavische tafels hoort bij de Scandinavische woonstijl en dat is leven met natuurlijk materialen. Mooie natuurlijke organische vormen kenmerken de designs van deze woonstijl.

De Deens ovale tafels kenmerken zich door een mooie afgeschuinde rand en zijn in diverse vormen te verkrijgen. Wij maken van frans eiken elke vorm die u wenst. Zo kunt u in onze showroom een rond, ovaal, Deens ovaal, half ovaal en kiezelvorm zien staan op diverse onderstellen van zowel staal als hout.

Scandinavische tafels kenmerken zich door eenvoud en strakke vormen. Tijdloos design, hoogwaardige kwaliteit maken deze tafels tot een uitstekende keuze voor een eettafel, bureau of vergadertafel. Hout geeft een natuurlijke uitstraling en warmte aan uw interieur en blijft een item dat niet uit de mode raakt. De Deens ovale tafel is een klassieker in de Scandinavische woonstijl. Met de afgeronde hoeken en de lichte buiging naar de kopse kant is deze tafel een mooie eye-catcher in uw interieur. Voor kids heel fijn want de scherpe hoeken zijn er af. Met een grote grote groep aan tafel geeft deze vorm de mogelijkheid om elkaar allemaal te zien.

Toont alle 4 resultaten

Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!