Schilderij Bessel Kok

schilderij Bessel Kok

Schilderij Bessel Kok

schilderij Bessel Kok is een collage van het vele werk, dat hij al getekend, schilderend en scheppend in de loop van de jaren bijeen heeft gebracht. Hij heeft het werk in de industrie waargenomen en daar visueel uitdrukking aan gegeven. Dit schilderij is een uniek stuk in uw interieur.

Bessel Kok begon in fabrieken en bedrijven te schilderen, eerst als decor van de menselijke activiteit, maar ook raakte hij in de ban van de fascinerende wereld van de machine zelf. Hij trekt zijn eigen conclusies uit wat hij in de fabrieken ziet, voelt en hoort. Zoals bij schilderij Bessel Kok brengt hij strek contrasterende kleuren aan net vaak een vervreemdend en vrijwel altijd boeiend resultaat.

Accessoires van Woodindustries

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet. Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Volg ons op de socials

 

 

 

 1.495,00 incl. BTW

SKU Schilderij Bessel Kok Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat