Schilderij op hout Side Cars

Schilderij op hout Side Cars

Met een schilderij op hout Side Cars heb je een warme en sfeervolle kunstwerk aan de muur hangen. Perfect voor een rustiek of industrieel wooninterieur. Een echte eyecatcher voor in de woonkamer, slaapkamer of in de hal. De afmetingen van dit schilderij zijn 100 x 78.

De kleuren in dit schilderij zijn perfect bij elkaar uitgezocht, dat is waarom het zo goed past in een rustiek of industrieel interieur!

Accessoires van Woodindustries

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet. Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Volg ons op de socials

Schilderij op hout Side Cars

Unieke accessoires

100 x 78

 

 225,00 incl. BTW

SKU Schilderij op hout Side Cars Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat