Smalle U-poot hout set

Smalle U-poot set

Smalle U-poot hout set

De Smalle U-poot set is een veel verkocht onderstel, dit onderstel is gemaakt van hout. Deze poot is door zijn stoere uiterlijk uitermate geschikt onder onze industriële tafels. De poot op de foto is onbehandeld. Wij leveren, tegen een meerprijs, ook in andere kleuren. Tijdens het ontwerp van de poot kijken wij niet alleen maar naar het ontwerp maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.  De ijzeren poot past perfect onder een van onze prachtige industriële tafels. Ook onder een boomstamtafel is dit onderstel een eye-catcher zonder heel opvallend te zijn. Door zijn vorm kan deze houten poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel.  Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Maatvoering Smalle U-poot 

De smalle U-poot wordt gemaakt van een houten koker 8×8 cm. De standaard maatvoering  is 71 cm hoog en 45 cm breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Indien u een andere maatvoering wenst die er niet bij staat, neem dan contact op via de mail en vraag naar de mogelijkheden. Met dit onderstel is het mogelijk om een bankje bij uw eettafel te plaatsen. Met dit stalen onderstel is de instap makkelijk.

Afwerking:

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van hout. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit houten onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze maken en de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Is de smalle U-poot niet de keuze die u zoekt klik dan hier tafelpoten en kijk verder in onze tafelpotenshop en maak een keuze uit een van onze unieke onderstellen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen of houten onderstellen. Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk.  U kunt kiezen uit; de X- poot, N- poot, U- poot, Kasteelpoot en Spinpoot.

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Volg ons op de socials

✅ Smalle U-poot hout 
✅ Onze onderstellen zijn 71 cm hoog
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
✅ Op maat mogelijk, eigen fabricage 
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
✅ 3000 m² Showroom Woerdense Verlaat

Stel zelf samen:

SKU WI-020-2488-1-1 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!