Spinpoot old oak

Spinpoot old oak

Spinpoot old oak

De Spinpoot old oak is een veel verkocht houten onderstel bij ons in de showroom en via de website. Het houten onderstel is geschikt door zijn stoere uiterlijk onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze houten poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel. Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. Wij van Woodindustries kijken niet alleen naar het ontwerp van de tafelpoot maar ook naar de praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.

Maatvoering van de Spinpoot old oak

Dit onderstel wordt gemaakt van hout. Deze spinpoot is standaard 71cm hoog en 60cm breed en 160cm lang. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Wij kunnen deze poot ook in andere maatvoeringen leveren. Neem contact op via de mail om uw wensen kenbaar te maken. Het houten onderstel spinpoot old oak op de eerste foto is 71cm hoog, cm breed en cm lang, en is geschikt voor een tafelblad tot 200cm.

Kleuring

Wij leveren dit houten onderstel in het naturel en zwart.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de Spinpoot old oak hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten, die wij zelf hebben ontworpen – de triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. De middentriangel, de Bridge van stripstaal en diverse onderstellen met koker 80×80. Andere kokermaten mogelijk vraag naar de mogelijkheden via de mail info@woodindustries.nl

Kies uw tafelmaat

130cm lang, 160cm lang, 200cm lang

Volg ons op de socials

✅ Onderstel van hout
✅ Hoogte is circa 71cm
✅ Service en garantie
✅ Snelle levering
✅ Showroom van 3000 m2 in de Woerdense Verlaat
✅ 4 verdiepingen unieke meubels

Stel zelf samen:

SKU spinpoot old oak Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat