Staande gaaslamp

Staande gaaslamp

Staande gaaslamp

Deze mooie staande gaaslamp is een modern item voor in uw woonkamer. de lamp past goed in elk interieur. 

Staande gaaslamp – Accessoires van Woodindustries

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet. Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Ben je nu op zoek naar unieke lampen, metalen letters of een bijzonder stoeltje, bij Woodindustries vind je alles wat je nodig hebt voor een stoere, industriële woonstijl. Onze collectie is met zorg samengesteld en biedt volop keuze voor liefhebbers van industrieel wonen. Elk item is zorgvuldig geselecteerd om jouw interieur te verrijken en een statement te maken.

Bij Woodindustries streven we ernaar om jouw interieur tot leven te brengen met authentieke en karaktervolle woonaccessoires. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een bron van inspiratie en gespreksstof. Ontdek de wereld van Woodindustries en geef jouw woning een unieke uitstraling met onze prachtige decoratieve hertenkop en andere bijzondere woonaccessoires.

Tafels op maat  bij Woodindustries

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Volg ons op de socials

✅ Staande gaaslamp
✅ Stoer en robuust
✅ Scherpe prijzen
✅ Snelle levering
✅ Showroom 3000 m2
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 

 

 149,00 incl. BTW

Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting