Stabilisator poot set

Stabilisator poot set

Stabilisator poot set

Eén van onze nieuwe onderstellen is de stalen Stabilisator poot set. Deze unieke metalen poot, gemaakt van koker staal, is door zijn unieke vorm een stoere toevoeging aan uw tafel. Wij hebben dit onderstel zelf ontworpen. Tijdens het ontwerp van de poot kijken wij niet alleen maar naar het ontwerp maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.  De ijzeren poot past perfect onder een van onze prachtige industriële tafels. Ook onder een boomstamtafel is dit onderstel een eye-catcher die lekker opvallend is. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot goed onder een rechthoekige en vierkante tafel.  Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Maatvoering stalen Stabilisator set

De poot wordt gemaakt van een metalen koker van 10×10 cm. De standaard poot is 71 cm hoog en 8 cm breed. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. U kunt  keuzes maken uit diverse hoogtes en uit 2 breedtes. Indien u een andere maatvoering wenst die er niet bij staat, neem dan contact op via de mail en vraag naar de mogelijkheden. Met dit onderstel is het altijd mogelijk om nog een stoel aan de kopse kant van de tafel bij te schuiven.

Afwerking:

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze maken voor zwart en de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Is de stabilisator niet de keuze die u zoekt klik dan hier tafelpoten en kijk verder in onze tafelpotenshop en maak een keuze uit een van onze unieke onderstellen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen of houten onderstellen. Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

 

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Stabilisator poot 
✅ Standaard 71 cm hoog 
✅ Prijs per set
✅ Snelle levering en service 
✅ Unieke meubelzaak
✅ Afslag A2 Breukelen

Stel zelf samen:

SKU Stabilisator poot Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat