Steenschotten

Steenschotten

Waar komen steenschotten eigenlijk vandaan vraagt u zich misschien af. Deze mooie houten industriele platen komen uit de steenfabrieken uit heel Europa.  Zij vinden hier een mooi tweede leven na het drogen van een steen. Er kan nu naar gekeken worden, op gelopen of aan gegeten. Elke steen in een tuin, bestrating aan de openbare weg of gemetseld in een huis heeft op een steenschot gelegen, dus eigenlijk zouden deze mooie platen met pensioen mogen naar het zware werk. Door de hitte van de ovens hebben ze een uniek oud uiterlijk gekregen. Wij kunnen ze weer een mooi leven geven bij u in huis of in de tuin, op kantoor of in de horeca, waar ze een mooie oude dag kunnen slijten.

Steenschotten in de tuin of kantoor


steenschottenMet het stalen profiel aan het uiteinde blijven ze hun leven lang robuust en stoer waar u weer van kan genieten. Onze stoere industriële steenschotten zijn door de koppeling van de zwaluwstaart en het onverwoestbare draadeind wat er door zit niet kapot te krijgen. 
Onze vintage houten steenschotten van oudsher gebruikt in steenfabrieken zorgen nu voor een mooie industriële aanvulling in elk interieur en tuin.

Toepassingen van steenschotten

Steenschotten of wel industrieplaten genoemd worden gebruikt als decoratie, lambrisering, houten wand, ook een deur, vloer, vlonder, terras, bestrating, houten vlonders, industriële vloer. De steenschotten worden gebruikt in de standbouw als festival schotten. In de horeca als terras schutting en vlonders. Een steenschot is een stevig vloerdeel maar ook in de tuin als terras , oprit, bestrating of steiger delen. Steenschotten zijn uitermate geschikt voor het maken van stoere meubels, tafels, banken en bedden. Kortom steenschotten zijn op vele manieren toepasbaar.

Meer informatie en prijaanvragen neem contact op: info@woodindustries.nl.

Wist u dat Woodindustries ook bekend staat om zijn mooie met de hand gemaakte tafels. Ook van steenschotten maken we de mooiste tafels. Meer tafel inspiratie vindt u hier: BoomstamtafelsIndustriele tafelsVergadertafels – Kloostertafels

Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat