Steigerhouten wandbekleding

Steigerhouten wandbekleding

Steigerhouten wandbekleding, leveren wij in diverse kleuren en stijlen. De planken van steigerhout zijn over het algemeen ca 20 cm breed en 18 mm dik, deze planken geven een rustige sfeer in huis. Woodindustries kan deze steigerplanken al leveren voor 19.50 per m2. Wilt u oude steigerplanken van een oude boerderij of vloer, of planken op kleur kan dat natuurlijk ook. Wij hebben diverse steigerplanken op voorraad, ook voor vloer of tussenwand.

Een steigerhouten wand of vloer geeft warmte in huis, en is tevens een goede isolatie. Woodindustries stelt met u samen het kleurontwerp voor de steigerhouten wand samen, en aan de hand daarvan gaan wij voor u aan het werk, zo krijgt u de houten wandafwerking die u zoekt. Of het nu gaat om een steigerhouten wand in de slaapkamer, of een mooie houten wandafwerking in de woonkamer, hal, buitenliving, kantoor of een horeca project. Woodindustries maakt het.

U wilt steigerhouten wandbekleding bestellen?
Neem voor meer info of een prijsopgave contact op met Rob Woody Wood en mail naar info@woodindustries.nl

Scroll naar top

CASHBACK ACTIE

Heeft u het afgelopen jaar of koopt u dit jaar een tafel bij ons? Dan maakt u kans om het volledige aankoop bedrag terug te winnen.

Het enige wat u hoeft te doen is een leuke recensie schrijven op Google met een originele foto… Actie loopt tot 31 December 2019

Op 7 januari maken wij
de winnaar bekend!