Stekkerdoos inbouw vergadertafel

Verzinkbare stekkerdoos

Stekkerdoos inbouw vergadertafel

Indien u een vergadertafel bij ons besteld is het mogelijk een stekkerdoos in te bouwen in uw vergadertafel. Tijdens het maken van de vergadertafel in onze werkplaats bouwen wij de stekkerdoos in. De verzinkbare stekkerdoos is handig voor op uw bureau-, vergader-, kantine- of werktafel. Dankzij het functionele design kan de stekkerdoos verzonken worden wanneer de aansluitingen niet nodig zijn en tevoorschijn gehaald worden wanneer er stroom nodig is.  De stekkerdoos is verkrijgbaar in het zilver en het zwart. 

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren deze eiken tafel met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com.

Wij leveren onze tafels door heel Nederland en België.

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Volg ons op de socials

Stel zelf samen:

Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!