Stoer badkamermeubel beton 180cm

Stoer badkamermeubel beton 200 cm

Stoer badkamermeubel beton 180cm

Nieuw in onze collectie! Het stoere badkamermeubel 180cm wordt voor u geheel op maat gemaakt. Elke maatvoering is mogelijk tot 500 cm lang. Het industriële badkamermeubel bestaat uit een stalen frame van koker 30×30 mm met een wrakhouten plateau op circa 15 cm van de grond. De lade is een keuze. Dit robuuste meubel kan ook zonder lade besteld worden.

Om het stoere en robuuste karakter van dit industriële badkamermeubel helemaal compleet te maken is de top gemaakt van betonciré. Dit geeft een robuust effect aan het unieke badkamermeubel. Zowel het hout als de betonciré top worden speciaal behandeld tegen vochtigheid in uw stoere badkamer. Wij maken ook robuuste spiegels op maat om uw badkamer helemaal compleet te maken! Wilt u een houten top in plaats van beton is dit natuurlijk ook mogelijk. Daarbij hebben we diverse houtsoorten waarvan we de lade en de top kunnen maken, denk aan stoere wagonplanken , oude dek delen, mooi gebintenhout etc.

Maatvoering van robuust badkamermeubel beton 

Het industriële badkamermeubel kunnen wij helemaal op maat maken. Een stoer badkamermeubel beton is altijd 50 cm diep in de lengte en de uitvoering bent u verder helemaal vrij. Wilt u 1 of 2 lades of misschien wel drie, houten top of een stoer betonnen top? Wij maken het helemaal naar uw wens. Het badkamermeubel beton op de foto is 120 cm breed. 50 cm diep en 78 hoog bovenkant betonnen top.  Het industrieel badkamermeubel beton bevat een houten lade met een metalen  handgreep.

U kunt langskomen in onze showroom om zelf uw eigen meubel samen te stellen. Naast het wrakhout hebben wij een breed scala aan andere houtsoorten, o.a. eiken, oud gebinten, teak, barnwood van deze houtsoorten hebben wij ook wandplanken. Ook de betonnen tops zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Heeft u vragen? U kunt ons dan het beste mailen op woodindustries@hotmail.com

 

Volg ons op de socials

Combi van hout, staal en beton
✅ Robuust badkamermeubel
✅ Eigen fabricage
✅ Hoge kwaliteit 
✅ 3000 m² showroom
✅ 4 verdiepingen unieke meubels

 2.095,00 incl. BTW

SKU WI-020-3394 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat