Stoere boomstam bartafel

Stoere boomstam bartafel

Boomstamtafel op maat

Onze Stoere boomstam bartafel is een van de boomstam tafels van Woodindustries. De bladen hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 cm dik. We hebben ronde suar bladen tussen de 60 en 130 cm.  De boomstam tafel wordt door ons behandeld met een warme gloed en finish. Wij gebruiken een matte afwerking zodat de boomstam tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt de boomstam tafel van invloeden van buitenaf. Neem ook een kijkje op de site voor onze unieke barkrukken.

Onderstellen voor de Stoere boomstam bartafel

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in de Woerdense verlaat, 3000 m2 en 4 verdiepingen robuust wonen.

Een greep uit onze collectie tafelpoten 

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

  • De tekening van de boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing, olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte. Kom naar de grootste tafel showroom van Nederland! 5 minuten vanaf afslag Breukelen aan de A2 vindt u onze showroom van 4 etages. Ruim 3000m2 unieke meubels op maat voor u gemaakt.
Aan de Amstelkade 1 in de Woerdense Verlaat deze maand 10% korting op alle tafels.

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wij leveren onze boomstamtafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Kies uw ronde boomstam maat

100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midden triangel, Triangel

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Suar ronde boomstamtafel
✅ Metalen midden onderstel
✅ Gratis geleverd en gemonteerd
✅ Eigen fabricage hoge kwaliteit
✅ 4 verdiepingen unieke meubels
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Stoere boomstam bartafel Categorieën , , , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting