Stoere ronde oud gebinten tafel – Zoetermeer

Stoere ronde oud gebinten tafel - Zoetermeer

Ronde tafels op maat

Deze stoere ronde oud gebinten tafel – Zoetermeer wordt bij ons in de werkplaats gemaakt. De tafel is gemaakt van unieke oude gebinten planken waardoor de tafel een geleefd uiterlijk heeft. Wij werken de tafel zorgvuldig af met drie lagen vernis. De vernis beschermd de tafel tegen invloeden van buitenaf, waardoor u dus geen onderzetters hoeft te gebruiken (met pannen uiteraard wel). Door zijn mooie vorm geeft de robuuste tafel een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. Het onderstel is afgewerkt met een laag om roesten tegen te gaan. Wij leveren al onze tafels met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Dit kunnen wij doen omdat wij vanaf de bron met het blad en hout bezig zijn. Wij maken iedere tafel op maat. Onze levertijd is 4/6  weken. Heeft u uw tafel sneller nodig? Neem contact met ons op.

Onderstellen voor bij Stoere ronde oud gebinten tafel – Zoetermeer:

Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze tafelpoten voor u op maat en op kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooie stoere ronde oud gebinten tafel dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een poot custom laten maken is ook mogelijk! Mail dan uw tekening naar woodindustries@hotmail.com.

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest. 

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm, Diameter 150 cm, Diameter 160 cm, Diameter 170 cm, Diameter 180 cm, Diameter 190 cm, Diameter 200 cm, Diameter 210 cm, Diameter 220 cm, Diameter 230 cm, Diameter 240 cm, Diameter 250 cm, Diameter 260 cm, Diameter 270 cm, Diameter 280 cm, Diameter 290 cm, Diameter 300 cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies de randafwerking van uw tafel

Afgeschuind, Naturel rand, Verjongd, Zwarte rand

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midden triangel, Midtower, Spinpoot, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✔️ Spoedlevering mogelijk

✔️Op maat gemaakt

✔️Ruime keuze

✔️Aandacht voor de klant

Stel zelf samen:

SKU WI-020-1793 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!