Strakke suar tafel 200cm

robuuste vergadertafel 300cm - Den Bosch

Tafel op maat

Onze strakke suar tafel 200 cm is een mooie aanvulling op ons assortiment. Onze vakmannen maken deze tafel in onze werkplaats. De strakke suar tafel 200cm is een van de nieuwste modellen van Woodindustries, deze tafel wordt gemaakt van brede suar planken. Door het gevlamde hout is de tafel echt een eyecatcher. Het blad is 6 cm dik en is bij deze tafel verjongd en wordt zorgvuldig afgewerkt met vernis. Na de afwerking behoudt de tafel zijn natuurlijke uitstraling maar is wel beschermd tegen invloeden van buitenaf. De tafel wordt geleverd met een naturel stalen spinpoot van 71cm hoog. Dit onderstel wordt afgewerkt om roesten tegen te gaan.

PRIJS: De prijs van deze tafel is gebaseerd op 200 cm lang en circa 85 cm breed en de levertijd is ca 4 weken. Droomtafel sneller nodig – neem dan contact met ons op. Alle maatvoeringen zijn mogelijk, mail naar ons voor de mogelijkheden (zie ook vergadertafels).

Onderstellen voor de Strakke suar tafel 200cm

Een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? In onze website onder het kopje tafelpoten ziet u de mogelijkheden qua onderstellen. Heeft u een eigen ontwerp mail ons de vorm. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

een greep uit onze collectie tafelpoten 

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels, dit hout is speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Al onze tafels leveren wij met garantie conform onze Algemene Voorwaarden.  Het hout wordt vanaf de bron nauwkeurig in de gaten gehouden, hierdoor kunnen wij al onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten.  Staat uw maatvoering niet op de website – geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte. 

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midtower, Spinpoot, The bridge, v-poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅  Suar hout tafelblad
✅  6 cm dik blad
✅  Stalen spinpoot
✅  Eigen fabricage en hoge kwaliteit
✅  Unieke meubelzaak
✅  Showroom 3000 m2 nabij Utrecht
Prijzen zijn incl. BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Strakke suar tafel 200cm Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!