Suar barplank 20 cm diep

Suar barplank 20 cm diep

Suar barplank 20 cm diep

Bij Woodindustries maken wij onze suar barplank 20 cm diep in eigen werkplaats. Deze unieke robuuste plank is gemaakt van karakteristiek suar hout. De barplank is aan drie zijdes recht en aan de andere zijde heeft de plank een boomstamrand. De plank is geschuurd en kan behandeld worden met vernis.

De planken kunt u zowel blind ophangen of met een mooie set beugels. Het is ook mogelijk de beugels bij ons te bestellen, wij maken deze op maat. Daarbij maken wij de wandplanken op maat. Staat uw gewenste maat niet op de website? Neem dan contact met ons op via info@woodindustries.nl

Een mooie boomstam plank als bar, deze suar barplank is 20 cm diep en circa 6 cm dik.

Tafels op maat voor bij uw suar barplank

Woodindustries maakt zijn tafels met passie en oud ambacht. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie en gratis monteren. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Wandplanken

"40 cm lang", "50 cm lang", "60 cm lang", "70 cm lang", "80 cm lang", "90 cm lang", "100 cm lang", "120 cm lang", "140 cm lang", "150 cm lang", "200 cm lang", "220 cm lang", "250 cm lang", "300 cm lang"

Kies uw afwerking plank

geen afwerking, matte vernis

Kies het type beugel

Blinde bevestiging 1m plank, Blinde bevestiging 2m plank, Blinde bevestiging 3m plank, Geen Bevestiging

Volg ons op de socials

✅ Suar houten plank
✅ Geschuurd
✅ Geleverd met voorbereiding voor blinde ophanging
✅ Circa 6 cm dik
✅ Showroom 3000 m² 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Suar barplank 20 cm diep Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat