Suar Boomstam bartafel – smalle X-poot

Suar Boomstam bartafel - smalle X-poot

Suar Boomstam bartafel – smalle X-poot

Onze Suar boomstam bartafel – Smalle X-poot is een van de boomstamtafels van Woodindustries. De bladen hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 cm dik. De boomstamtafels kunnen door hun vorm niet overal even breed zijn en kunnen dus verschillen tussen de 80 en 100 cm.  De teak boomstam tafel wordt door ons behandeld met een warme gloed en finish. Wij gebruiken een matte afwerking zodat de boomstam tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt de boomstam tafel van invloeden van buitenaf. Deze boomstam bartafel wordt geleverd met onze hoge smalle X-poot. Dit is een stoere industriële poot die gemaakt is van een stalen koker van 80×80 mm. Onze poten voor een bartafel zijn standaard 100 cm hoog en met de dikte van de teak – boomstamtafel erbij is de tafelhoogte dan circa 106 cm. We kunnen dit onderstel echter op maat maken dus informeer naar de mogelijkheden. Klik op bijgaande link om een kijkje te nemen bij de barkrukken.

Onze Suar teak boomstam bartafel kan ook gebruikt worden als vergadertafel of als aanvulling aan uw keukenblad. De poten kunnen ook voor u op maat gemaakt worden en een eigen ontwerp is zeker mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

hier een greep uit onze collectie tafelpoten

Met een behandeld boomblad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. Wij leveren ook onbehandelde boomstamtafels.

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

  • De tekening van de teak boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels
  • Bladen die via de website verkocht worden zijn tussen de circa 80 á 90 cm breed. In onze collectie hebben we bladen tot 180cm breed.
  • Lengtes tot 500 cm

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm, 325x90cm, 350x90cm, 400x90cm

Kies uw tafel afwerking

Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Smalle u-poot, The crux, Triangel, U-Poot, X-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Suar boomstamtafel barblad
✅ Blad circa 90 cm breed
✅ Grote voorraad
✅ Gratis geleverd en gemonteerd
✅ Unieke meubelzaak
✅ Showroom 4 verdiepingen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Suar Boomstam bartafel - smalle X-poot Categorieën , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting