Suar boomstam vergadertafel

Suar boomstam vergadertafel

De suar boomstam vergadertafel kiest u zelf uit bij Woodindustries in onze showroom in de Woerdense Verlaat. De bladen zijn tussen de 8 en 10 cm dik en zijn allemaal uniek in hun soort. Deze tafel wordt geleverd met een set onderstel naar keuze. De suar boomstam vergadertafel is geschikt als vergadertafel of stamtafel.  Een prachtige tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren.  Door zijn mooie vorm geeft de suar boomstam vergadertafel een robuuste en warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. Het onderstel wordt op maat gemaakt naar gelang de dikte, lengte en breedte van het blad. De levertijd van de tafel is circa 5 weken. Heeft u de tafel sneller nodig of wilt u een maatvoering die niet in de lijst staat? Neem dan contact met ons op. Bladen langer dan 500 cm en breder dan 90 cm is de prijs op aanvraag.

Keuze in onderstellen voor de Suar boomstam vergadertafel

Elke gewenste maat is leverbaar. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Wij kunnen deze tafelpoten voor u op maat en op kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooie unieke suar boomstamtafel dan bent u bij ons aan het juiste adres! De maten van vergadertafels zijn vanaf 350 cm tot 600 cm. Uiteraard kunt u zelf uw eigen tafel samenstellen. 

Een greep uit de collectie tafelpoten

Tafels op maat 

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn  tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze suar tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com.

Wij leveren onze tafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere. Kortom door heel Nederland en België.

 

Kies uw tafelmaat

300x120cm, 350x120cm, 400x120cm, 450x120cm, 500x120cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Houten kasteelpoot, Kasteelpoot, Triangel, U-Poot, X-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Unieke suar boomstambladen
✅ Mooie tekeningen en gaten
✅ 8 tot 10 cm dik blad
✅ Set onderstel naar keuze
✅ Afgewerkt in de matte vernis

Stel zelf samen:

SKU WI-020-6484-1-1-2-1 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting