Suar boomstamtafel 200cm hoge spinpoot

Suar boomstamtafel 200cm hoge spinpoot

Boomstamtafel op maat

Onze Suar boomstamtafel 200cm hoge spinpoot is een van de boomstam tafels van Woodindustries. De bladen hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 cm dik. De boomstamtafels zijn niet overal even breed. De bladen zijn tussen de 75 en 90 breed.  De boomstam tafel wordt door ons behandeld met een mooie matte finish. Wij gebruiken meestal een matte afwerking zodat de boomstam tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt de boomstam tafel van invloeden van buitenaf. Deze Suar boomstamtafel 200cm hoge spinpoot wordt geleverd met een stalen hoge spinpoot door ons zelf ontworpen.  Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van de boomstamtafel erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.

Onderstellen voor de Suar boomstamtafel 200cm hoge spinpoot

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Alles op een rijtje over de boomstamtafels

  • Onze suar boomstamtafels zijn goed terug gedroogd.
  • De tekening van de boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels
  • Bladen die via de website verkocht worden zijn tussen de circa 80 á 90 cm breed. In onze collectie hebben we bladen tot 180cm breed.
  • Lengtes tot 500 cm

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies uw tafelmaat

200x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midspin, Spinpoot, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Suar boomstamtafel
✅ Mix met een stalen hoge spinpoot
✅ Eigen fabricage hoge kwaliteit
✅ Showroom 3000 m²
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
✅ Gratis geleverd + montage in de Benelux
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Suar boomstamtafel 200cm hoge spinpoot Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat