Suar boomstamtafel – Single Eiffeltower

Boomstamtafel op maat

Onze Suar boomstamtafel – Single Eiffeltower is een van de boomstam tafels van Woodindustries. De bladen hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 cm dik. De teak boomstamtafels kunnen door hun vorm niet overal even breed zijn en kunnen dus verschillen tussen de 80 en 100 cm.  De boomstam tafel wordt door ons behandeld met een warme gloed en finish. Wij gebruiken een matte afwerking zodat de teak boomstam tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt de boomstam tafel van invloeden van buitenaf. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van de teak boomstamtafel erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.

Eventuele onderstellen voor de Suar boomstamtafel – Single Eiffeltower

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Woerdense verlaat en in Groot-Ammers (op afspraak), dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

  • Onze teakhouten/teak suar boomstamtafels zijn goed gedroogd
  • De tekening van de boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels
  • Bladen die via de website verkocht worden zijn tussen de circa 80 á 90 cm breed. In onze collectie hebben we bladen tot 180cm breed. 
  • Lengtes tot 500 cm

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Wij leveren onze boomstamtafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 250x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Haakse triangel, Single Eiffeltower, Smalle u-poot, T-poot, The crux

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Suar boomstamtafel
✅ Metalen poot
✅ Blad circa 90 cm breed
✅ Totale hoogte circa 77 cm 
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
✅ Showroom 3000 m2 uniek woonplezier
Uw meubels worden met passie en oud ambacht gemaakt!

Stel zelf samen:

SKU Suar boomstamtafel - Single Eiffeltower Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat