Suar eettafel

suar eettafel

Suar eettafel

Suar eettafel is een van de tafels van Woodindustries. De bladen hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 cm dik. De teak boomstambladen kunnen door hun vorm niet overal even breed zijn en kunnen dus verschillen tussen de 80 en 100 cm.  De suar eettafel wordt door ons behandeld met een matte afwerking zodat de eettafel  zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt de teak suar eettafel van invloeden van buitenaf. Deze teak boomstamtafel wordt geleverd met ons metalen onderstel de triangel. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van de suar eettafel erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.

Welke onderstellen:

De suar eettafel is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het blad erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Met een behandeld boomblad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. Wij leveren ook onbehandelde boomstambladen.

Een greep uit onze tafelpoten

Suar eettafel met garantie! Woodindustries besteedt zeer veel zorg aan de droging en de afwerking van de suarhouten boomstamtafels. Wij werken met een team meubelmakers die liefde hebben voor het vak. Zowel de boomstamtafel top als de metalen poten worden bij ons in de werkplaats met veel zorg en aandacht afgewerkt. De teak suar boomstamtafels van Woodindustries zijn er in vele maten tot 5 meter lang en langer op aanvraag. Dus bent u op zoek naar een mooie teak suar eettafel, een stukje vakwerk voor een zeer aantrekkelijke prijs met garantie die verder gaat dan tot de voordeur kom dan naar de showroom of bestel uw tafel bij ons in de webshop. Wij hebben een grote voorraad en keuze, snel geleverd en topkwaliteit suar eettafels.

Wilt u zelf uw suar eettafel uitzoeken, kom dan naar de showroom van Woodindustries in de Woerdense Verlaat, daar staat de grootste voorraad.

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

  • De tekening van de suar boomstamtafel is altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis
  • Wilt u uw teak suar boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u bij ons in de  showroom zelf “hand picked” uit komen zoeken
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit suar eettafel
  • Bladen zijn er ook in de breedtematen vanaf 40 cm tot 100 cm
  • Lengtes tot 500 cm – langer op aanvraag

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Wij leveren onze boomstamtafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 250x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat

Kies uw onderstel

Smalle u-poot, Trapezium Poot, Triangel, U-Poot, X-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Suar boomstamblad
✅ Uniek hout mooie tekening
✅ Ruime keuze
✅ Aandacht voor de klant
✅ Gratis geleverd en gemonteerd
✅ Service en garantie
Onze prijzen zijn inclusief BTW – aandacht, liefde en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Suar eettafel Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting