Suar houten boomstam 220×85 | W008

From:  835.00

Stel zelf uw blad met eventuele poten en afwerking samen en na 4-5 weken heeft u uw unieke tafel in huis.

Wilt u de boomstamtafel fysiek uitzoeken, kom dan naar de showroom in Groot-Ammers, de Woerdense Verlaat of in Cuijk.

Wissen
Artikelnummer: W001-7 Categorie:

Suar tafeltop W008

Onze suarhouten/teakhouten tafeltops worden door Woodindustries uitgezocht en op een verantwoorde wijze gekapt. Wij hebben een grote voorraad en een deel daarvan bieden we als unieke items aan in onze webshop. . Wij van Woodindustries kiezen niet alleen het blad zorgvuldig uit maar al onze bladen staan garant voor een stukje kwaliteit waar door ons veel aandacht aan besteed is. De suar houten boomstam 220×85 W008 wordt altijd geschuurd en behandeld tegen vlekken. In de behandeling is er keuze uit 4 soorten, te weten ultramat, mat, zijdeglans en glans. Deze keuze kunt u aan het einde van uw bestelling kenbaar maken. Elk blad dat in de webshop te koop is, is een uniek exemplaar en daar is geen tweede van. Dit maakt het zo leuk om bij ons uw blad te kopen.

Woodindustries staat bekend om zijn grote voorraad suar houten tafels zodat u voldoende keuze heeft. Onze deskundigheid in suarhout en de unieke service en garantievoorwaarden. U koopt dus zorgeloos een suarhouten teak tafel van hoge kwaliteit bij ons.

Welke onderstellen:

De Suar houten boomstam 220×85 W008 is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel.  De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het betonblad erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Met een behandeld boomblad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. Wij leveren ook onbehandelde boomstamtafels. kijk verder in onze webshop.

Onze keuze in tafelpoten voor de suar boomstamtafel W008

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

  • Onze teakhouten/teak suar boomstamtafels zijn verstevigd met stalen pennen.
  • De tekening van de boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels
  • Bladen zijn er ook in de breedtematen vanaf 40 cm tot 100 cm. 
  • Lengtes tot 500 cm

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wij leveren onze boomstamtafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest. 

Kies uw tafel afwerking

Geen afwerking, Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Geen onderstel, Single Eiffeltower, Smalle u-poot, T-poot, The crux, Triangel, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Geen onderstel, Natural coating, Zwart, Wit

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!